Qarpızı yeməzdən əvvəl BELƏ YOXLAYIN - Zəhərli olub-olmadığını biləcəksiniz

Qarpız seçərkən sağlamlığınız üçün ölümcül bir səhv edə bilərsiniz. Bir qayda olaraq, zəhərlənmə qarpızın yetişməsini sürətləndirmək üçün istifadə olunan çox sayda kimyəvi maddələrə görə baş verir.

E-saglam.az xəbər verir ki, sağlamlığınızı riskə atmamaq üçün qarpızı yoxlamalısınız.

Bir stəkan və ya bankaya su tökün.

Əvvəlcədən kəsilmiş kiçik bir qarpız hissəsi qoyun. Təxminən yarım saat gözləyirik. Su çəhrayı rəng alırsa, bu, qarpızın keyfiyyətli olması deməkdir.

Amma su qəhvəyi və ya tünd qırmızıya çevrilərsə, o qarpızı yeməyin.(Lent.az)

Son günlərin ən məşhur alış-veriş saytı Temu-da qeydiyyatdan keç və inanılmaz endirimlərdən faydalan!

Endirimli məhsulları çatdırılma ödənişi olmadan əldə et və alış-verişin ləzzətini çıxar. Temu ilə arzuladığın məhsulları daha sərfəli qiymətlərlə tap, vaxt və pul qənaət et! İndi qoşul, endirimləri qaçırma!

İndi Qeydiyyatdan Keç

Digər xəbərlər